دستگاه اسپرسوساز مباشی مدل ME-CCM2050 دستگاهی بسیار با کیفیت و حرفه ای می باشد که حدود 2445 2900 وات می باشد که با این قدرت می توانید به راحتی انواع نوشیدنی های گرم از جمله قهوه یا اسپرسو را با خیال راحت آماده کنید. این دستگاه دارای پمپ ایتالیایی قدرتمند با توان 20 بار می باشد که از عمر بالایی برخوردار است.
بدنه این دستگاه از جنس تمام استیل ضد زنگ می باشد و با طراحی بسیار زیبا و چشم نوازی که دارد نظر هر بیننده ای را به خود جلب می کند.دستگاه اسپرسو ساز مباشی مدل 2050 Mebashi با کیفیت مناسب کافی شاپ های کوچک، هتل، باشگاه های ورزشی، ادارات، دفاتر کاری، فروشگاه های بین راهی و هایپر مارکت ها می باشد.
دستگاه اسپرسوساز مباشی مدل 2050 دارای دو نازل جداگانه تمام استیل یکی برای تولید بخار و تهیه فوم غلیظ و دیگری برای تهیه آب جوش می باشد. این دستگاه مجهز به یک نمایشگر و عقربه فشار سنج می باشد که هم به دستگاه زیبایی و جلوه ی خاصی داده، جهت اعلام و کنترل آمادگی دستگاه برای عصاره گیری و تهیه فوم تعبیه شده است. این دستگاه اسپرسو ساز مباشی مدل 2050 Mebashi، بسیار کنترل پذیر و پیشرفته می باشد و شما در استنفاده از آن به درد سر نخواهید افتاد.
همچنین دستگاه اسپرسوساز مباشی مدل ME-CCM2050 دارای یک پرتافیلتر صنعتی با سایز بسیار مناسب، دو عدد کاپ در دو سایز مختلف 1 و 2 می باشد. دستگاه اسپرسو ساز مباشی مدل 2050 Mebashi دارا ی گنجایشی با حجم 2.7 لیتر می باشد، که این حجم بسیار مناسبی برای یک دستگاه اسپرسو ساز خانگی یا نیمه صنعتی می باشد.
دستگاه اسپرسوساز مباشی مدل ME-CCM2050 دارای دو فیلتر تک اسکوپ و دو اسکوپ ، سیستم خاموشی خودکار ، سینی چکه گیر ، نمایشگر فشار، سیستم گرم کردن فنجان، کلید بخار و قابلیت تنظیم میزان بخار به صورت دستی و مجهز به سیستم کاپوچینو ساز، نشان گر سطح آب می باشد و قابلیت تولید کف شیر دارد.
مزایای استفاده از دستگاه اسپرسو ساز مباشی مدل 2050
شما با استفاده از دستگاه اسپرسو ساز مباشی مدل 2050 Mebashi از مزایای زیادی از جمله سهولت کاربری و صرفه جویی در زمان آماده کردن قهوه خود برخوردار می شوید. علاوه بر این ها ظاهر بسیار زیبا و جذاب این دستگاه که میکسی از دستگاه های کلاسیک و مدرن می باشد به آشپزخانه منزل یا محل کار شما و یا لابی هتل شما زیبایی خاص و منحصر به فردی می بخشد. دستگاه اسپرسو ساز مباشی مدل 2050 Mebashi دارای صفحه گرم کن، سینی چکه گیر استیل با قابلیت جدا شدن جهت شستشوی ساده و همچنین کاپ بالایی یا به اصطلاح هد گروپ تمام استیل با دندانه های فلزی می باشد که این موضوع جهت طول عمر بالا و عدم سائیدگی بر اثر کارکرد زیاد تعبیه شده است. در کلام کلی اگر بخواهیم این دستگاه اسپرسو ساز مباشی مدل 2050 Mebashi را توصیف کنیم می توانین بگوییم این دستگاه مناسب ترین و آسان ترین دستگاه جهت آماده سازی یک قهوه بی نظیر می باشد که وجود آن در خانه هر فردی که به قهوه علاقه مند است ضروری می باشد.
روش استفاده از دستگاه اسپرسو ساز مباشی مدل 2050
استفاده از دستگاه اسپرسو ساز مباشی مدل 2050 Mebashi کار پیچیده ای نیست و تنها به این نیاز دارد تا کمی دقت عمل داشته باشید و همچنین در اوایل وقت کافی برای آن صرف کنید تا در طولانی مدت دیگر تبدیل به یک باریستای خانگ حرفه شوید. برای آماده کردن قهوه با استفاده از دستگاه اسپرسو ساز مباشی مدل 2050 Mebashi ابتدا باید قهوه را با درجه متوسط و استانداردی پودر کنید تا در نهایت یک قهوه بسیار عالی و غلیظ و خوش مزه تحویل بگیرید. نکته دیگراستفاده از آب تصفیه شده که فاقد املاح اضافی می باشد استفاده نمایید زیرا به مرور زمان املاح منافذ دستگاه را گرفته و در کیفیت قهوه و بخار خروجی تاثیر بسیار زیادی دارد.
1. ابتدا درون مخزن دستگاه، آب تصفیه شده یا آب معدنی بریزید.
2. حالا دو شاخه دستگاه را به برق بزنید.
3. سپس دکمه پاور (power) را بفشارید تا چراغ قرمز روشن شود.
4. بعد از گذشت 20 ثانیه، گردونه بخار را بچرخانید تا دستگاه هواگیری شوید و مجددا گردونه را به حالت اول برگردانید.
5. صبر کنید عقربه دماسنج از قسمت مشکی رنگ عبور کند و به محض وارد شدن به منطقه قرمز رنگ، چراغ سبز اسپرسو روشن و آماده تهیه اسپرسو می باشد.
6. پرتا فیلتر را پر از قهوه و به خوبی تمپ کنید (فشار دهید) و در قسمت بالایی دستگاه قرار دهید، سپس دکمه اسپرسو را بفشارید تا آب از قهوه موجود در پرتافیلتر عبور و اسپرسو تولید کند و به فنجان شما سرازیر شود.
7. حالا قهوه شما آماده است؛ ولی اگر مایل به سرو کاپوچینو و انواع قهوه ها به همراه کف شیر دارید، می توانید دکمه مخصوص به کف شیر را بفشارید و کمی صبر کنید تا عقربه مربوط به فشار آب بالا بیاید و هنگامی که به حالت استاندارد رسید، می توانید از طریق پیچ گردشی موجود در جلوی دستگاه، دکمه استارت بخار را بزنید و سپس شیر را تا دو سوم پیچر (ظرفی مخصوص برای ریختن کف شیر روی لیوان قهوه) پر کرده و در زیر نازل بخار قرار دهید و زمانی که دمای بدنه پیچر بالا رفت (به اندازه ای که دمای پیچر دست شما را نسوزاند)، پیچر را از زیر نازل بخار بیرون آورید؛ زیرا دمای بالا باعث می شود که شیر به خوبی کف نکند و در انتها فوم روی نوشیدنی شما خراب شود.